Sale & Leaseback

AanZET-subsidie in een Operationele Leaseovereenkomst? Dat kan!

Wilt u de toegewezen AanZET-subsidie in 2024 voor uw Mercedes-Benz eActros of FUSO eCanter gebruiken én geen risico lopen? Maak dan gebruik van de Sale & Leaseback-mogelijkheid bij DTFS.

Uw voordelen op een rij:

AanZET-subsidie voor de Mercedes-Benz eActros of FUSO eCanter

Hogere subsidie voor kleinere ondernemingen

Operationele Lease

Looptijd van minimaal 4 jaar.

Off-balance

De Mercedes-Benz eActros staat niet op uw balans.

Geen restwaarderisico

Het exploitatierisico ligt bij Daimler Truck Financial Services.

Servicecomponenten

Breidt uw overeenkomst naar wens uit met servicecomponenten, alles op één factuur.

1

eHerkenning

Voor de aanvraag van de AanZET-subsidie voor uw Mercedes-Benz eActros of FUSO eCanter heeft u eHerkenning (niveau 3) en machtiging RVO diensten (niveau 2+) nodig. Vraag deze op tijd aan (uiterlijk 24 september 2024), voor de aanvraagperiode van 1 oktober tot en met 8 oktober 2024.

2

Doe de MKB-toets

Bepaal uw type onderneming via de MKB-toets voor de hoogte van de subsidie.

3

Niet-definitieve koopovereenkomst

Overleg met uw dealer over de aan te schaffen Mercedes-Benz eActros of FUSO eCanter en stem een niet-definitieve koopovereenkomst met uw verkoopadviseur vast, met één van de volgende voorwaarden:

  • order is definitief na aanvraag AanZET;
  • order is definitief na toekenning aanvraag AanZET;
  • order is pas definitief op datum _ _ – _ _ – _ _ _ _

Let op: datum (en tijdstip) moet liggen na datum aanvraag AanZET.

4

Vraag AanZET-subsidie aan

U kunt de AanZET-subsidie vanaf 1 oktober 2024 09:00 tot en met 8 oktober 2024 12:00. U kunt per werkdag één subsidieaanvraag indienen per Mercedes-Benz eActros of FUSO eCanter. Binnen de openingsstelling kan die elke werkdag opnieuw, zolang er budget beschikbaar is.

5

AanZET-subsidie toegekend

Na toekenning wordt 90% van het subsidiebedrag als voorschot uitbetaald. Het kenteken van het voertuig wordt op de eerste dag op uw naam gezet. Dit blijft tenminste 4 jaar zo.

6

Sale & Leaseback

Vanaf dag 2 kunt u de Mercedes-Benz eActros of FUSO eCanter aan DTFS verkopen. Wij nemen het voertuig van u over en plaatsen een verstrekkingsvoorbehoud.

eSERVICE LEASING.

DTFS is úw partner voor de transitie en elektrificatie van uw transport voor een duurzame toekomst. Wij hebben een flexibel en breed dienstenaanbod voor elektrische voertuigen van Mercedes-Benz Trucks en de bijbehorende benodigde laadinfrastructuur. Financier of lease uw Mercedes-Benz eActros, FUSO eCanter én de benodigde infrastructuur via Daimler Truck Financial Services. Eén factuur voor alle diensten die bij uw eTruck horen: van de installatie van laadinfrastructuur tot de reparatie- en onderhoudsovereenkomst.

Neem contact op met uw Mercedes-Benz Trucks partner:

Uw Mercedes-Benz Trucks verkoopadviseur maakt graag een niet-definitieve koopovereenkomst voor een eActros of FUSO eCanter op maat voor u.

Meer weten?

Wij helpen u graag verder!

of bel